Je gift is welkom bij "We Love Marie Fonds VZW"
ING BE24 3631 0121 9338
BIC: BBRUBEBB

Steun Marie

Wil je Marie steunen en graag iets schenken?

Er zijn heel wat leuke gebeurtenissen (een geboorte, huwelijk, verjaardag, pensioen, jubileum...) waarbij je jouw vrienden en familie kan vragen om het We love Marie fonds te steunen. Want natuurlijk is alle steun welkom. Zo help je trouwens dubbel. Je steunt de We love Marie fonds vzw financieel en je maakt ons werk bekend bij mensen die de vzw nog niet kennen. Zin om dit ook te doen? Laat het ons weten en we helpen je graag bij het opzetten ervan.

Je gift is welkom bij "We love Marie fonds vzw"
ING BE24 3631 0121 9338 - BIC: BBRUBEBB

Je kan op diverse manieren in actie komen als individu, gezin, familie, vereniging, school of bedrijf en ons op verschillende manieren helpen om de gedachte aan Marie levend te houden.

 • Doe een schenking via een vrije donatie
 • Organiseer zelf een actie of evenement ten voordele van We love Marie.
 • Word sponsor of partner van de vzw of van een bepaald evenement dat we organiseren
 • Schenk ons goederen of diensten: voor de Marie-Kerstmarkt in december zoeken we steun op vlak van logistiek en aankleding.
 • Word vrijwilliger: voor de Marie-Kerstmarkt maken we een assortiment handgemaakte kerstartikelen die jaarlijks tijdens de Mariemarkt worden verkocht.
 • Ben je sportief? Loop in naam van Marie mee aan Ten Miles in Antwerpen, of organiseer zelf een Marie en Vitesse evenement.

Kom in actie

De giften aan het We love Marie fonds worden gebruikt om Sterrenwachters te schenken aan zieke kinderen in ziekenhuizen. Verder wordt ook een deel van de ontvangen giften overgemaakt aan organisaties die steun bieden aan langdurig zieke kinderen en het leed van deze kinderen kunnen verzachten. Ook op deze manier willen we Marie ten allen tijde in onze harten sluiten.

Voor 15€ krijgt een ziek kind één Sterrenwachter

Elke donatie van 15€ op de We love Marie-rekening bezorgt een ziek kindje in het ziekenhuis zijn of haar eigen Sterrenwachter.

Het doel? Voor elk langdurig ziek kindje in een Vlaams ziekenhuisbedje een eigen Sterrenwachter! Zo'n sterren- wachterspakket bestaat uit een Sterrenwachtertje en een mooie animatie om het verhaal te illustreren. De Sterrenwachters is een realisatie van het We love Marie fonds in samenwerking met Lilliputiens en Thais Vanderheyden.

Kinderkankerfonds

Het Kinderkankerfonds zet zich in voor een betere levenskwaliteit van kinderen met kanker en hun gezinnen. Welke initiatieven neemt het Kinderkankerfonds?

 • Hulp voor gezinnen van kinderen en jongeren met kanker
 • Ondersteuning van de kinderkankerafdelingen.
 • Gespecialiseerde thuiszorg voor ernstig zieke kinderen (Koester).
 • Opvang van broers en zussen tijdens de bezoekuren (deLIEving).
 • Steun aan wetenschappelijk onderzoek
 • Activiteiten voor kinderen en jongeren met kanker en voor hun ouders, grootouders, broers en zussen.

Make a Wish

Make a Wish vervult de hartenwensen van kinderen, tussen 3 en 18 jaar, die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkt en vreugde te brengen.
Lees hier de verschillende wensverhalen van zieke kinderen.