Je gift is welkom bij "We Love Marie Fonds VZW"
ING BE24 3631 0121 9338
BIC: BBRUBEBB

De Sterrenwachters

Sterrenwachters troosten zieke kinderen

Packshot Sterrenwachters

Hoog in de hemel tussen duizenden fonkelende sterretjes en de schittering van de maan wonen de Sterrenwachters. Vanuit hun wolkenpaleis zoeken ze op de aardbol zieke kindjes met pijn en verdriet. Ben je ziek en bang? Voel je je alleen of triestig? De Sterrenwachters sturen hun beste elfje naar je toe voor troost en een knuffel. Geef jouw Sterrenwachter een naam en vertel het al je zorgen, je geheimen en deel je verdriet. Jouw Sterrenwachter is je nieuwe vriendje in jouw moedige strijd.

PRP 6122 ws
PRP 6129 ws
PRP 6130 ws
PRP 6135 ws

Sterrenwachter kindertekeningen

IMAG0204
IMAG0205 pp
image2
IMAG0207 pp

Schenk één Sterrenwachter voor 15€ aan één ziek kind

De sterrenwachters zijn niet te koop. Voor elke donatie van 15€ op de We love Marie-rekening krijgt één ziek kindje in het ziekenhuis zijn of haar eigen Sterrenwachter. Doneer vandaag en help ons om zo veel mogelijk sterrenwachterspakketten aan de ziekenhuizen te schenken. Zo’n sterrenwachterspakket bestaat uit een Sterrenwachtertje en een mooie animatie om het verhaal te illustreren.

Ons doel? Voor elk langdurig ziek kindje in een Vlaams ziekenhuisbed een eigen Sterrenwachter!

Het We Love Marie Fonds-rekeningnummer: ING BE24 3631 0121 9338.

Sterrenwachters maken het verschil voor zieke kinderen

Het We love Marie fonds heeft het project van de Sterrenwachters gerealiseerd in samenwerking met Lilliputiens en Thais Vanderheyden. Met hun creativiteit en inbeeldingsvermogen maken we samen het verschil voor zo veel duizenden zieke kinderen.

Download hier de Sterrenwachters folder